Bezorgservice

BSH Groothandel heeft een uitgebreid logistiek netwerk waarmee wij al onze klanten in no time van hun bestellingen voorzien. Standaard leveren wij tot een straal van 100 kilometer vanaf onze locatie in Weurt, vlakbij Nijmegen. Bevindt je horecabedrijf zich op een grotere afstand? Geen enkel probleem. Bel ons dan op 024 – 202 24 53 en wij zorgen ook buiten een straal van 100 kilometer voor een oplossing op maat.

Persoonlijke aandacht en passende leverfrequentie

Klanttevredenheid staat bij BSH Groothandel hoog in het vaandel. Dit betekent dat wij veel aandacht besteden aan de wensen van onze klanten. In gezamenlijk overleg zorgen wij ervoor dat je je bestelling volgens een passende frequentie aangeleverd krijgt. Hiervoor maken wij onder meer gebruik van speciale koelwagens en ander geconditioneerd transport. Voor iedere bestelling hebben wij de kennis en het juiste materieel in huis. Datzelfde geldt voor onze chauffeurs. Zo ben jij verzekerd van 100 procent kwaliteit en een optimale bezorgservice.

Onze foodprofessionals zijn je graag van dienst

Doordat onze distributieactiviteiten en zelfbedieningsgroothandel in Weurt op één plek gevestigd zijn, kunnen wij je een centraal aanspreekpunt met specialistische kennis bieden. Want juist door de kennis en ervaring van onze foodprofessionals kun je bij BSH Groothandel altijd vertrouwen op ons persoonlijk advies. Kun je iets niet vinden en moeten wij speciale horeca accessoires voor je bestellen? Vraag het een van onze medewerkers in de groothandel of stuur een e-mail naar info@bshgroothandel.nl.

Snel besteld en bezorgd

Het online orderproces van BSH Groothandel is niet alleen eenvoudig maar ook nog eens razendsnel. Je plaatst je bestelling in onze webshop en je ontvangt meteen een bevestiging ter controle. Vervolgens informeren wij je over onze routeplanning zodat je precies weet op welke dag en op welk tijdstip je je bestelling kunt verwachten. Op de dag van levering picken wij je order en bezorgen wij deze geconditioneerd en al op je aangegeven afleveradres. Ideaal toch?

Bestellen voor 12:00u zelfde avond bezorgd!