Over ons

BSH GROOTHANDEL WEURT/NIJMEGEN

Harun Özcan is sinds 2002 actief in de horecabranche en in april 2018 startte hij BSH Groothandel. Je bent bij BSH Groothandel aan het juiste adres voor een grote diversiteit aan Food & Non-Food producten. Naast een ruime keuze aan levensmiddelen vind je bij ons ook al je horecabenodigdheden en apparatuur. Denk hierbij aan (pizza)ovens, friteuses en allerlei soorten accessoires voor gebruik in de horeca.

Onze kernwaarden zijn kwaliteit en service en wij zetten iedere dag alles op alles om onze klanten tevreden te stellen. Van grote horecaondernemingen tot kleine eetgelegenheden: wij staan voor je klaar.

Kom langs of kies voor onze bezorgservice

Je bent van harte welkom bij BSH Groothandel maar je kunt ook kiezen voor onze hoogstaande bezorgservice. Je plaatst je order dan eenvoudig online in onze webshop. Vanuit onze locatie distribueren wij dagelijks tal van Food & Non-Food producten. Ook hierbij verzekeren wij je van topkwaliteit en service tegen voordelige prijzen. Omdat geen enkele horecagelegenheid dezelfde is, passen wij onze diensten geheel aan op jouw specifieke wensen. Dit betekent dat wij een totaalleverancier zijn voor zowel grote als kleine horecabedrijven. Van ’s morgensvroeg tot ’s avonds laat staat ons team voor je klaar. Hierin werken wij samen met ervaringsrijke chauffeurs die voor een snelle levering zorgen en voor een professionele afhandeling bij jou aan de deur.

Kortom, waarmee mogen wij jou van dienst zijn?

Bestellen voor 12:00u zelfde avond bezorgd!

Rijkswaterstaat Sluis Weurt in Nijmegen

BSH Groothandel heeft een oppervlakte van circa 1000 m2 en bevindt zich aan de Metaalweg 25 in Weurt, nabij het sluiscomplex. Dit complex is gelegen tussen het Nijmeegse haven- en industrieterrein en de plaats Weurt bij de Waalmonding, iets onder de Noordkanaalhaven.

De Verkeerspost Nijmegen van Rijkswaterstaat heeft het complex in beheer, dat bestaat uit een oude sluis (Oost-sluis) en een nieuwe sluis (West-sluis). Om grotere schepen aan te kunnen zijn de bruggen van het sluiscomplex, waar de Industrieweg over loopt, tussen 2005 en 2008 verhoogd met maar liefst 2,5 meter. Zowel de sluis als de oude brug zijn bovendien een rijksmonument.